Medewerkers

Wil je ervoor zorgen dat onze docenten zich onbezorgd kunnen focussen op hun werk? Ben jij technisch of heb je 2 rechterhanden? Met andere woorden, wil jij jouw kwaliteiten inzetten om onze organisatie verder te professionaliseren? Dan komen wij heel graag met jou in contact!

Functies

Hieronder een overzicht van de operationele functies binnen onze organisatie. Zodra ze vacant zijn kun je solliciteren via de rode button 'VACATURE'. Bij reeds ingevulde functies kun je wel jouw interesse kenbaar maken via de button 'HOUD MIJ OP DE HOOGTE' en zo op de hoogte worden gehouden zodra de functie vacant wordt.

Heb je een andere kwaliteit die je heel graag wilt inzetten voor onze organisatie? Laat het ons vooral weten, we komen graag met je in contact. Reageer via het onderstaande contactformulier of stuur een mail naar bestuur@volksuniversiteit-lisse.nl.

Cursuscoördinator

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de cursussen binnen het jou  toebedeelde takenpakket.  Als schakel tussen docent en cursist speel je een belangrijke rol voor de stichting.

Administrateur

De administrateur is verantwoordelijk voor de financiële en de cursusadministratie.

Medewerker administratie

Je assisteert de administrateur bij allerlei voorkomende financiële en administratieve taken, zoals contoleren, coderen en journaliseren en boeken van facturen.

Medewerker secretariaat

De medewerker secretariaat is verantwoordelijk voor ondersteuning van het bestuur/de secretaris bij de uitvoering van werkzaamheden op secretarieel gebied en bij personele aangelegenheden.

Coördinator huisvesting

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het gebouw,  de inventaris en ICT van de stichting in de breedste zin van het woord. Hiervoor stuur je het huisvestingsteam en de avondconciërges aan. Je initieert de door derden te verrichten onderhouds-werkzaamheden en de noodzakelijke aanschaf en vervanging van meubilair en apparatuur.

Huismeester

Als huismeester assisteer je  de coördinator huisvesting bij het beheer van het gebouw en de inventaris van de stichting.. Je hebt twee rechterhanden om alle voorkomende kleine onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Je hebt enige technische kennis om computers en overige apparatuur te kunnen bedienen en kleine storingen te verhelpen.

Avondconciërge

Je bent gastvrouw/gastheer van de Volksuniversiteit in de avonduren. Je bent het aanspreekpunt voor de aanwezige docenten en cursisten en helpt waar mogelijk.

Webmaster

Als webmaster ben je verantwoordelijk voor het beheer van de website van de Volksuniversiteit en het goed functioneren ervan.

Coördinator lezingen

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van lezingen en stelt de teksten op van persberichten. Je bent aanwezig tijdens de lezingen en introduceert de lezinggever bij het publiek.

Medewerker Lezingen

Als medewerker Lezingen ondersteun je de coördinator lezingen op administratief gebied en  ben je mede verantwoordelijk voor een goede organisatie van de lezingen. Je  draagt zorg voor verzending van persberichten en advertenties naar de pers en onderhoudt contacten met de drukkerij.

Medewerker PR

Je bent verantwoordelijk voor het door de Werkgroep PR ontwikkelde beleid.Gezamenlijk zorgen we voor alle PR uitingen, zoals advertenties, posters, brochures, banners, sociale media en persberichten.

Etaleuse

Als etaleuse draag je zorg voor de inrichting van een aantal etalages van bedrijven in Lisse ter promotie van de Volksuniversiteit Lisse. Daarnaast  verzorg je de inrichting van vitrinekasten in de bibliotheek en in de hal van de Volksuniversiteit.

Heb je een vraag? Wij horen het graag!

Heb je een vraag of bericht voor ons? Laat ons het weten via onderstaand contactformulier, stuur een mail naar bestuur@volksuniversiteit-lisse.nl of loop gerust even bij ons binnen aan de Vuursteeglaan in Lisse.

Aanmelden vacature alert

Laat mij weten zodra er een nieuwe functie vacant komt bij de Volksuniversiteit Lisse